Köpa

Vi finns alltid tillgängliga för råd och frågor när ni ska hitta ett nytt hem. Det kan vara frågor om undersökningsplikt, budgivning, accepterat pris, lånelöfte och allt som kan vara bra att tänka på vid köp av bostad.

Accepterat pris:

När en bostad marknadsförs med ”Accepterat pris” innebär det att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris”.

Budgivning kan förekomma, intressenter hålls underrättade om bud och köparen får en budgivningslista med namn och telefonnummer till övriga som lagt bud. Det är dock alltid säljarens som bestämmer till vilket pris och till vem han vill sälja, säljaren har fri prövningsrätt.

Vi försäljningsvärderar er bostad kostnadsfritt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!